1001 Smoesjes

Volg het boek

Een YouTuber die plotseling een boek gaat schrijven, dat is een apart avontuur. Vandaar dat je niet alleen Bardo zelf kan volgen, maar nu ook het boek.
Want hoe schrijf je een boek? En wat kan je verwachten?


Writers-Vlog #3: Smoesjes-Brainstorm met Rick

1001 smoesjes schrijf je natuurlijk niet zomaar even in je eentje. Hiervoor haalde ik een team goed-gestoorde creatievelingen bij elkaar en creëerde ik een ‘smoesjes denk-tank!’ Één van deze creatievelingen was niemand minder dan Rick Broers. In deze Writers-Vlog zie je mij samen met Rick brainstormen over smoesjes en ja.. de rest.. daar kom je wel achter wanneer je de video kijkt.

Instagram

Volg het boek op Instagram

Volg het boek op social media

Bij de ontwikkeling van het boek is er aan alles gedacht. Van de voorkant tot de laatste letter wordt zorgvuldig over nagedacht. Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het maken van mijn boek?
Volg dan de social media accounts van 1001 Smoesjes.