1001 Smoesjes

Volg het boek

Een YouTuber die plotseling een boek gaat schrijven, dat is een apart avontuur. Vandaar dat je niet alleen Bardo zelf kan volgen, maar nu ook het boek.
Want hoe schrijf je een boek? En wat kan je verwachten?


1001 smoesjes na één dag uitverkocht!

Het boek is binnen één dag uitverkocht en ik weet niet of ik nu enthousiast, boos, gestresst of chill moet zijn. HELP! Alle duizend exemplaren zijn de deur uit, maar niet getreurd. DE 2E DRUK IS AL AANGEKONDIGD!

Daarnaast is het boek ook verkrijgbaar bij Bruna en AKO. Hou er wel rekening mee dat het boek ook in de boekenwinkels niet overal beschikbaar is. Mocht je nog geen exemplaar hebben kunnen bemachtigen dan zul je nog heel even geduld moeten hebben. Er worden ‘as we speak’ nieuwe boeken gedrukt, dus ik kan je verzekeren dat je er snel een in je handen hebt!

Instagram

Volg het boek op Instagram

Volg het boek op social media

Bij de ontwikkeling van het boek is er aan alles gedacht. Van de voorkant tot de laatste letter wordt zorgvuldig over nagedacht. Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het maken van mijn boek?
Volg dan de social media accounts van 1001 Smoesjes.