1001 Smoesjes

Volg het boek

Een YouTuber die plotseling een boek gaat schrijven, dat is een apart avontuur. Vandaar dat je niet alleen Bardo zelf kan volgen, maar nu ook het boek.
Want hoe schrijf je een boek? En wat kan je verwachten?


Het ontstaan van 1001 Smoesjes

Yo what up gasten,
Hier is hij dan éindelijk: Dé website van het 1001 smoesjes boek! Wie kent deze onderstaande video nog uit Juni dit jaar? In deze video vertelde ik over een boek wat ik graag wou schrijven, maar telkens niet lukte!

Een week na het uploaden van die video kreeg ik een belletje.. Vanaf daar is een balletje gaan rollen en besloot ik er maar voor te gaan; mijn allereerste boek!
Het idee is best simpel. Ik wil dat dit meer dan een simpel boek met “1001” smoesjes wordt! Vandaar dat ik het afgelopen half jaar mezelf heb afgesloten van het daglicht.
Dit om onderzoek te doen naar het ontstaan van smoesjes en het gebruiken van smoesjes om ervoor te zorgen dat iedereen niet alleen de smoes weet, maar hem ook kan brengen!

Over de aankomende weken ga je hier “Writers Vlogs” vinden over het maken van het boek.
Daarnaast komen er ook veel updates over het boek, wie weet zullen we daarnaast ook wel zo nu en dan speciale berichten plaatsen..

– Stay Awesome!
P.S: Het boek is al te bestellen!

Instagram

Volg het boek op Instagram

Volg het boek op social media

Bij de ontwikkeling van het boek is er aan alles gedacht. Van de voorkant tot de laatste letter wordt zorgvuldig over nagedacht. Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het maken van mijn boek?
Volg dan de social media accounts van 1001 Smoesjes.